Om oss

MobilGirot är en del av Trust Anchor Group och grundades 2017 i Stockholm som en smart och flexibel betaltjänst för småföretagare. Med kunden i fokus möjliggör MobilGirot dig att ta betalt direkt på plats och låta kund välja hur hen vill betala. Följ alla dina betalningar i realtid och med en smart påminnelsefunktion kan MobilGirot liknas med ditt företags alldeles egna ekonomiassistent.

Vi stödjer svenska företag 

Under taggen #fightcorona och i samband med Regeringens initiativ "Hack the Crisis" har vi öppnat upp vår plattform och byggt en tjänst (baserad på MobilGirots och Paiwise betallösningar) som gör att vem som helst kan starta en insamling till den verksamhet som har en special plats i ditt hjärta.

 

Vi väljer att betala in vår transaktionsavgift på 2% till Svenska Företagsfonden vilket betyder att 100% av insamlingen går till att hjälpa de som är i starkt behov av ekonomiskt stöd. Det känns oerhört bra i hjärtat att kunna stötta med detta och bygga för både en kortsiktig och långsiktigt hållbar ekonomisk hjälp för de som sliter och kämpar i dessa utmanande tider säger Tommy Andorff, en av grundarna av MobilGrot & Paiwise som ingår i Trust Anchor Group.

Läs mer om #FightCorona här.

Tommy Andorff
Operations 

VÅRT TEAM

´Thomas Schmitt
Tech 

Annica Thorberg

Marketing 

Kontakt

Telefon

08-525 29 540

Adress

Mobilgirot
Trust Anchor Group AB
Blekholmstorget 30F

111 64 Stockholm 
 

Jag har en fråga och vill bli kontaktad!

logo.png
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • Vit YouTube Ikon