Utmaningar vi känner igen

Fler och fler tjänster digitaliseras, t. ex fakturering, avtalshantering med e-signering m.m. Utmaningen för de flesta företagare är att hinna med administrationen och att ta betalt. Fokus är ofta på att utföra tjänsten eller servicen.

Att få betalt av sina kunder kan effektiviseras och inte minst digitaliseras. Det är här MobilGirot kommer in och förenklar, skapar flexibilitet och snabbar upp processen.


Förkorta din betalprocess

Med MobilGirot förenklas och förkortas hela betalningsprocessen. Via en enkel inloggning i tjänsten kan den som sköter faktureringen/betalningen (flera medarbetare kan ha tillgång till MobilGirots tjänst) på ett enkelt sätt ta betalt av kunden direkt. 

Valfrihet både för dig och slutkund

Slutkunden kan själv välja om de vill betala med faktura, betal-eller kreditkort, banköverföring eller Swish. MobilGirot är med denna flexibilitet helt unikt - valfrihet. 

Dessutom behöver ditt företag ingen kortläsare/terminal med betaltjänsten. Mobilgirot är för alla tjänste- och serviceföretag med Plus-tjänster för företag inom byggbranschen.

MobilGirot Plus

Vi erbjuder kostnadsfria extrafunktioner som är anpassar ditt MobilGiro-konto efter din bransch och dina behov. Exempelvis så kan du spara och nå kundens uppgifter direkt i molnet, och skicka en elektronisk följesedel med din faktura.

E-Sedel

Elektronisk följesedel

Skicka följesedel direkt från grossist eller själv och följesedeln ligger digital i tjänsten. Med ett knapptryck kan den bifogas till betalande kund. Ordning och reda och inget borttappat underlag.

Kundregister

Kunduppgifter i molnet

Lägg upp kunduppgifterna i molnet och erhåll krypterad och central tillgång. Värdefullt för personalen på fältet.

RUT-arbete

Ta betalt direkt med RUT-avdrag

RUT-administration direkt i betaltjänsten. Kund fyller själv i sina personuppgifter och fil till skatteverket skapas automatiskt. 

ROT-arbete

Ta betalt direkt med ROT-avdrag

ROT administration direkt i betaltjänsten. Kund fyller själv i sina personuppgifter och fil till skatteverket skapas automatiskt.
Se vår film på hur det går till här

Medlemsorganisationer och föreningar

Arbetar du i eller för en organisation med medlemmar. Vi vet hur mycket administration det är för att hantera medlemsavgifter, köp av olika produkter etc. MobilGirot har anpassade funktioner för enkel avgiftshantering.