Karriär hos oss
Väx med oss

Just nu söker vi säljare/säljledare.

Vi söker nu en säljare med potential att vilja utvecklas till en säljledare och som vill vara med och bygga upp ett nytt företag inom FinTech. Du får vara med på en spännande resa med en digital betaltjänst som är unik på B2B-marknaden. Du älskar att sälja på fältet, besöka såväl direktkunder som återförsäljare. Du vill bryta ny väg och vara en av flera i en ny säljorganisation!  Vi söker just nu säljare som ska arbeta både företagsmarknaden och mot föreningsSverige.

Här kan du läsa mer om jobben och söka. 

Vår vision

Nu ska vi erövra Sverige

MobilGirot: s vision är att vara det naturliga valet av betalningstjänst för de som driver företag. MobilGirot är i framkant för utvecklingen av digitala betaltjänster inom B2B. MobilGirot ska bli ledande inom EU och vara det självklara alternativet för företag "på marken" såsom Klarna blivit för e-handeln. Vår affärsidé är att erbjuda en digital betaltjänst som underlättar för dig som driver företag. Via samarbeten skapar vi fördelar både för säljare och köpare som är helt unika på marknaden. MobilGirots koncept är i första hand framtaget till tre målgrupper såsom; SME-företag - hantverksföretag, handelshus - distributionsföretag samt föreningssverige.

Själva betaltjänsten blev helt färdigutvecklad under 2017. Företaget har redan skrivit avtal med åtta handelshus och där det finns en presumtiv potential på över 20 000 företag. Vidare finns även avtal skrivna med föreningssverige och även här finns en stor potential. Företaget har redan ca 500 företag registrerade för MobilGirot och många är redan aktivt igång men det är nu vi börjar bygga säljorganisationen för vår tillväxtresa under året.

Vi sitter i supermoderna och fina lokaler på Kungsgatan 60 och det är härifrån vi nu ska erövra Sverige i steg 1. Sannolikt kommer vi också att etablera lokalkontor i Göteborg och Malmö längre fram.